Google Maps İşletme Kaydı Hizmetleri

Wiki Article

Sabık adıyla Google Places olarak bilindik Google Haritalar, Google Ads ve Analytics gibi çeşitli platformlarda internet varlığınızı yönetmek ve kovalamak muhtevain Google My Business (Google Benim İşletmem) adıyla denetleme panelinin bir parçası haline geldi. Google haritalara yer ekleme adımlarını tamamladıktan sonra Google Benim İşletmem sebebiyle internette sizi arayan müşterilerinize, bildirişim bilgilerinizi kolayca sunabilir ve aynı zamanda ürünlerinizi ve hizmetlerinizi de yayınlayabilirsiniz.

şirket sürdürmek gerekmiyor niteleyerek biliyorum sadec3 şirket üzere gösteriyorsunuz hadise bu sonra evinize pin kodu geliyor onu giriyorsunuz aramalarda çıkmaya başlıyor

İşletmeler Google benim ustalıkletmem hesabından yapacağı her türlü iş ile insanların basit erişimını gerçekleştirebilir.

Google Hizmetlerimizden görmek istediğiniz hizmete nazaran isteyeceğimiz bilgiler bileğişmekle beraber sizden şahsi bilgilerinizi mutlaka istemeyeceğiz. Google Haritalarla alakadar aksiyonlemlerde pres linkini vermeniz kifayetli olacaktır.

Gelişen teknoloji ile müşterek ticaretin hayalî ortama taşınması firmaların genel ağ varlığı açısından Google Haritalar üzerinde mevki alması son kadar mehabetli bir öneme sahiptir. Google benim ustalıkletmem haritalara yer ekleme işlemleri kucakin atılması müstelzim adımlar şu şekildedir;

İşletmeler önemli pazarlama kanallarından biri haline gelen Google taharri motorunda potansiyel müşterilerine nail olmak ve alışveriş payını büyütmek bağırsakin Google Haritalar pres kaydı uygulamasını kullanır.

İster restoran ister mağaza veya servis esenlayıcı olun; menüler, hediye teklifleri ve gayrı özellikler sayesinde müşterilerinizin size kolaylıkla ve elden yetişmesina yardımcı olun.

Girişim 4: Postayı aldıktan sonrasında Google Benim İşletmem sayfasına giriş yapmalısınız. Onaylamak istediğiniz konumu seçmeli ve ardından “şimdi onayla” seçeneğine basmalkaloriız.

çıktı geriye yapmanız müstelzim bir şey Google Amerika’dan vermiş olduğunuz adresinize onay kodunun gönderilmesi kalacaktır. Bütün bilgileri girdikten sonra “Defa ekeı glider” sekmesine tıklayın.

Google’ın ücretsiz olarak servis kullanıcılarına sunmuş olduğu Google Maps’a kayıt olabilmek Google Harita Kaydı sinein toplamda yedi adımdan oluşan sorunlemleri kaleme allıkıyoruz.

Bu durumda kişilere bir posta yollanmakla beraber, kendi sitesine 14 günde ulaştığı belirtilir.

Böylece çalışmaletmeler domestik kullanıcılara kendilerini teşhistma şansı elde ederken aynı zamanda aramalar, Google haritalar ve Google Earth görünme olanağına ulaşır. Müşteriler lüzum navigasyon cihazları gerekse sıkıntısızıllı telefonlar vasıtalığı ile

Ülkemizde olağandan kullanılan Google haritalarına işçilikletmenizin kaydını açmanın yanında dosdoğru optimizasyon da gestaltlması makro örutubet taşımaktadır. CRM Iletişim ortamı olarak sizden almış olduğumız bilgileri doğruca ve optimize edilmiş olarak My Business sahaına girmekteyiz.

Fiziksel adresinizin bulunmadığı yerlere düzme kayıtlar eklemeniz halinde hesabınızın askıya tuzakınabileceğini bile unutmamalkaloriız.

Report this wiki page