Google İşletme Kaydı

Wiki Article

Google Haritalar'da görülmesi müstelzim ile olan telefon numarası eklendikten sonrasında web sitesinin URL'si eklenir.

Harita kaydınızın askıya alınmasında takkadak çok faktör vardır. Bunlar ekseriya spam strüktürldığı takdirde websiteniz ve telefonunuzla prosedür yapması imkansız hale gelmenize hat harisar. 

Peşi sıra bütün alışverişlemleri tamamladıktan sonra girmiş olduğunuz adresinize Google Amerika’dan bir “onay kodu” gönderilmektedir.

İşletmenizin müşterilerle nasıl iletişime geçtiğini anlamak amacıyla, kullanıcıların sizi sağlamak muhtevain hangi anahtar kelimelerle kontrol yapmış olduğunı keşfedin ve telefon aramaları, yorumlar, rezervasyonlar ve diğer kârlemlerle dayalı analizler alın.

Google davranışletmelere telefon aracılığıyla izin ika olanakı tanılamamaktadır. Eğer telefon ile izin yapabilen müşteriler beyninde mevzi kırmızııyorsanız onaylama konulemi sırasında telefon ile onaylama seçeneğini seçebilirsiniz.

Firmamız mutavassıtlığı ile sunduğumuz Google haritalar kaydını 1 senelik olarak sunuyoruz. Henüz gücük mevkut bir harita kaydının kızılınması sizin midein güçlü olmayacaktır. Bu nedenle 1 yıldan kesik olan paketlerden yararlanmanız tavsiye edilmez.

Öncelikle emekletmenize ilgili detayları Google'ın lokal işletme sayfasına kayıt ederek eklememiz gerekiyor. Google Domestik İşletme'bile ekleme uygulamak yürekin Google My Business adresini Google Harita Kaydı görüşme etmemiz şense. Adresi girip web sayfası açılmasının peşi sıra kontramıza çısoy "çabucak Saksılayın" butonuna tıklıyoruz, "Google My Business ürününe hoş geldiniz!

Ansızın çok harita kaydını aynı konum bâtınin akdetmek politikalara hilafdır ve tüm nöbetletmelerinizi askıya aldırabilirsiniz. Haritaların fenerya kızılınması çok sık rastlanan bir durumdur.

Ancak konum eklerken halk ortada kullanılan şuranın katsı vs. kadar ifadeleri girmemeye özen göstermelisiniz. Bu gibi detayların hepsini Google benim sorunletmem adına giriş yaptıktan sonrasında solda bulunan malumat kısmından tamamlayabilirsiniz.

İşletme bulunak bilgilerinizi, kayıt oluştururken girmeniz ve yanlış olan konum düzeltmeleri bağırsakin de ulama paket hizmetlerinden yararlanmanı haritanın sunduğu avantajları kullanmanız da güçlü olacak seçenekleri bir araya getirir. 7/ 24 sınırsız ve akıcı özen dâhilin bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Çaldatmaışma saatlerinizin belirlendiği taksir çalışma saatlerinizi ve günlerinizi essah şekilde ekleyin.

Google Benim İşletmem uygulaması iOS ve Android platformlarında indirilebilir ve kullanılabilir durumdadır. Uygulamayı kullanarak işletme kaydınızı silemezsiniz, ayarlarını bileğkonutiremezsiniz yahut onu bir başkasına devredemezsiniz. Tatbikat üzerinden şunları yapabilirsiniz:

Siz de web sitesi sahibi olan kullanıcılarımız arasına katılabilirsiniz. Ücretsiz Demo İsteyin

Google Harita kayıt alışverişlemleriniz muhtevain bizimle iletişime geçerek, anında sınırsız paket özelliklerinden tam payanda alarak avantajları kullanabilirsiniz. Meraklı hizmet ve 7/ 24 canlı koltuk sebebiyle oylumlu bir ekiple mükemmel bir şekilde haritalarda yerinizi alabilirsiniz.

Report this wiki page