Google Reklam Ajansı

Wiki Article



Proji dijital pazarlama ajansımız 2015 yılında İzmir'bile kurulmuştur. Proji sayısal pazarlama hizmetleri veren bir ajanstır. Proji dijital reklam ajansı Google Partneri ve düzında kompetan Google sertifikalı ekibi ile reklam yönetiminizi gerçekleştirmektedir.

Reklam grupları, Google Reklam Yönetimi kampanyalarında belli bir görüş yahut anahtar lafız grubu etrafında oluşturulan reklam setleridir. Reklam grupları oluşturmak sinein şu adımları izleyebilirsiniz:

SeoRey olarak, Google Reklam Yönetimi kampanyalarının oluşturulması dair uzmanız ve müşterilerimize en amelî stratejileri belirleyerek sükselı kampanyalar oluşturmalarına yardımcı oluyoruz.

Google Ads Yasaklı Reklam Grupları beyninde telif hakkı yasalarına aykırı, afiyet hizmetleri ve ilaç reklamları, siyasi vurgun propagası gibi unsurlar karınermiş reklamları

Google reklamları üzerinden yalnızca reklam oluşturmak ve para harcamak yerinde imkânsız. Bu alanda reklamlarınızı yavuz optimize etmeli ve reklam bütçenizi en müsmir şekilde kullanmalısınız.

Kontrol ağı reklamları sebebiyle, görev kameraları tarafından belirlenen anahtar kelimelere müteveccih nişangâh kitlenin yaptığı aramalarda görev müşterisının reklamları görülmektedir.

Taharri terimleri, reklamlarınızı tıklayan kişilerden Google’a girilen sağlıklı aramalardır. Google, reklamınıza girilen taharri terimlerini Google Ads hesabınızdaki anahtar kelimelerle eşleştirir.

Bu varsayılan eşleme türü misil ve birbirine benzeyen yapılan aramalara bağlı reklamlarınızı geniş kitlelere benzemek sinein kullanılır.

Her ne derece ülkemizde gayet başarılı hizmetler sunan bir çok ajans olsa da google reklamları kendi içinde farklı kampanya modelleri çitndırır. Google’ın anne sayfasında anahtar lafız hedefli vereceğiniz reklamlarla Youtube reklamları birbirinden çok farklıdır. Seçeceğiniz ajansın istediğiniz hizmetleri sunduğunuzdan tehlikesiz olun. Özellikle fiilletmeniz SMB kapsamında ise dikkat etmeniz müstelzim farklı şeyler de çıkabilir.

Yeni serlayanlar derunin en geniş erişime malik olup, hem Google'ın YouTube, Gmail vb. kendi icraatına, hem de dü milyondan okkalı partner web sitesine ve uygulamasına reklam yerleştirmenize olanak tanır.

Rahatıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en bol ihtimam verenlerimizden mevrut eder tekliflerini görüntüle.

Müstamel Google çhileışanlarından oluşan spesiyalist kadromuzla size en dobra hizmeti bildirmek bâtınin çallıkışıyoruz

Reklam kampanyaları oluştururken google reklam yönetimi bu anahtar lügat ya da söz gruplarını harcamak mukannen bir kısmı hedeflemeyi sağlar. Bu sayede reklamlarınız ilişkin kitleye gösterilerek yarar elde edersiniz.

Reklam kampanyalarının segmentasyonunu mimarin: Reklam kampanyalarını segmente ederek, erek kitleyi elan ruhlu bir şekilde hedefleyin. Segmentasyon yaparak, reklamlarınızın henüz hedeflenmiş ve kuvvetli olmasını sağlayabilirsiniz.

Report this wiki page